Sniper Ghost Warrior 3

      Geen reacties op Sniper Ghost Warrior 3

Ja het duurde even maar nummer 2 van de maand is ook gehaald.

Sniper Ghost Warrior 3 mijn 64e platinum in totaal alweer.

Het is een leuk spel met toch wel aardig wat problemen. Zo zat ik regelmatig vast, glij een berg af en daar staat dan een rots waar ik wel tussen kan glijden maar nooit meer uit kan klimmen. Of ik probeer tegen een berg aan te lopen, glij naar beneden tegen een boom en daar hang ik dan. Vervelend en zwaar irritant want elke keer als ik vast zat mocht ik ook geen gebruik maken van een fast travel point. Enige manier was het spel af te sluiten en weer opnieuw op te starten.

Ook zaten er hier en daar nogal wat haperingen in, net alsof het spel vast loopt maar dan toch besluit weer door te gaan. Vooral de laatste missie had daar last van.

Het verhaal was goed, maar het einde sloeg gewoon nergens op. Ik heb met open eindes altijd het gevoel dat het ruk is omdat het voor mij dus niet afsluitend is en met vragen blijf zitten. Maar het einde van Sniper Ghost Warrior 3 is dan weer precies het tegenovergestelde. Zo van hoi dit is het einde niet zeuren bam klaar. Alsof de makers ook zoiets hadden van spel moet nu maar eens klaar zijn.

Stom want vervelend is het spel niet, er zit wel wat herhaling in maar niet tot vervelens aan toe.

Naja ik heb in ieder geval weer een mooie platinum trophy erbij 😛

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *