Over LionSharky

Hallo en welkom!

Even kort iets over mijzelf, ik ben een vrouw van 30 jaar en gamen is mijn hobby.
Naar meerdere namen gebruikt te hebben heb ik in augustus besloten onder de naam LionSharky verder te gaan. Hiervoor had ik een naam met “girl” erin en dat blijkt niet altijd goed bij de mannen te vallen. In Rainbow 6 siege werd ik regelmatig gekickt nog voor ik maar iets kon doen. Je begrijpt dat is zeer frustrerend dus een nieuwe naam moest er komen.
Ik game al sinds ik 6 jaar was, de allereerste console was een Super Nintendo en de eerste handheld was een gameboy. Beide heb ik nog steeds en werken ook nog.
Tegenwoordig game ik vooral op de Playstation 4 en vita.

Mijn game smaak loopt best wel uiteen. Ik heb een voorliefde voor shooters zo ben ik momenteel verslaafd aan Titanfall 2 maar sla ik COD echt compleet over. Verder houd ik van de uncharted reeks, lego games en zelfs race games.

Naast gamen ben ik een dierenvriend, ik heb 1 hond, 2 katten en een tropisch aquarium. Binnenkort komt daar nog een vijver bij.
Ik werk fulltime in de middag/avond omdat ik gewoon niet van vroeg opstaan houd en vroeg naar bed gaan is ook niet aan mij besteed.

Ik ben deze blog begonnen om mijn game ervaringen te delen, ik vind het soms gewoon leuk om wat filmpjes, screenshots en verhaaltjes te maken. Aangezien dit niet altijd nieuwe games zijn begin ik maar een eigen blog.