Joepie onder de 2000 onverdiende trophies

Ja eindelijk en dat zelfs 2x

Ik begon de maand met te zeggen dat ik niet meer aan de voornemens ging werken. Startte een nieuw spel op Aven Colony en speelde dat afwisselend met potjes COD WWII. Wat ik niet wist is dat Aven Colony eigenlijk best een simpel spel is, met trophies dan en dat ik met een paar dagen spel uit en platinum had. Onverdiende trophies waren dus niet veranderd.

Nou dan moeten we toch voor Burnout Paradise uitkomt toch wel onder die 2000 onverdiende trophies kunnen komen?

Zondag BioShock uitgespeeld en wat extra trophies verdiend in Beach Buggy Racing waardoor ik op 1998 onverdiende trophies uitkwam.
Hehe eindelijk 😎
Helaas kwam daar maandag gelijk verandering in doordat Wolfenstein 2 besloot een dlc met 10 trophies uit te brengen.

Nou dat was dus een korte periode onder de 2000 onverdiende trophies. Maar morgen komt Burnout Paradise en die komt met een berg trophies dus moest toch nog een poging doen om onder die 2000 onverdiende trophies uit te komen. En jawel dat is gelukt, COD Modern Warfare Remastered had nog 12 trophies en die is gisteren platinum gegaan.

Daarom nu dus nog 1996 onverdiende trophies over.

Nou Burnout Paradise komt met maar 95 trophies dus dat schiet weer een heel stuk omhoog. Maar daarom had ik dat ook al even aan de kant geschoven 😜

Heb in ieder geval wel 3 games uitgespeeld, jammer dat daarvan maar 1 op mijn to-do-list stond maar uiteindelijk moet toch de hele collectie (uit)gespeeld worden. Nog maar 82 + Burnout Paradise te gaan 😂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *